Hyödynnä varastointipalvelumme ja vapauta tilaa ja aikaa itsellesi. Varastoimme tuotteesi ammattitaidolla ja ajanmukaisesti siellä, missä se on yrityksesi toiminnan kannalta tehokkainta.

 

Varastointiverkostomme kattaa koko maan aina Turusta Ivaloon saakka. Verkosto mahdollistaa paikallisen varastoinnin lisäksi myös monivarastoratkaisut. Erilaista lämmin- ja kylmävarastotilaa on kaikkiaan 140 000 m² – se on 19 jalkapallokentän verran!

 

Kauttamme sinulla on mahdollisuus kokonaislogistiikan tuottamiseen aina sisälogistiikasta kuljettamiseen ja varastointiin saakka. Emme nimittäin ainoastaan varastoi tuotteitasi, vaan tarjoamme lisäksi pakkauksen ja lavoituksen, jatkojalostuksen, varastokirjanpidon, kuljetusasiakirjat, IT-palvelut, lähettämötehtävät sekä tietysti kuljetukset noutoa seuraavaksi arkipäiväksi lähes kaikkialle Suomeen.

 

Varastoissamme voidaan käyttää joko yrityksesi tai Kaukokiidon varastointijärjestelmää, tai ne voidaan integroida keskustelemaan keskenään. Voit tehdä varastotilauksia ja seurata varastosaldoanne reaaliaikaisesti. Käytössämme on laaja konekanta erikokoisten ja -painoisten lähetysten turvalliseen käsittelyyn, varastoida voi lähes mitä vain!

 

Asiantuntijamme ovat apunasi logistiikka- ja varastointipalveluidenne kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Käytössäsi on myös varastointipalveluihin erikoistunut asiakaspalvelumme. Kerro meille tarpeesi, niin saat meiltä ehdotuksen.

 

 Ota yhteys paikalliseen myyjään

 

Tutustu varastoihimme:

ASIOI