Maistuisiko työ maisemakonttorissa ratin takana? Onko sinulla osaamista varastossa? Haemme logistiikka-alan osaajia sekä kesä- että vakituisiin töihin ympäri Suomen! Katso oman alueesi avoimet paikat ja hae kaukokiitolaiseksi.

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo 70 vuotta. Yli 2000 kaukokiitolaista ympäri Suomen työskentelee yhteisen tavoitteen eteen: me toimitamme aina parempia asiakaskokemuksia. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Haemme logistiikkajoukkueeseemme jatkuvasti uusia osaajia! Tällä hetkellä meillä on avoinna vakituisia ja kesätyöpaikkoja ympäri Suomen. Lue, mitä työntekijämme kertovat Kaukokiidossa työskentelystä! 

Kaukokiidossa työntekijöistä pidetään huolta – henkilöstömme hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille ykkösasioita. Uudet kaukokiitolaiset perehdytetään huolellisesti tehtävään, saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja -vaatteet sekä laadukkaan työterveyshuollon. Panostamme vastuullisuuteen liiketoiminnassamme, ja meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Uskomme, että myös sinä viihtyisit meillä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae Suomen vahvimpaan ketjuun!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme