Kaukoputki on Kaukokiidon maksuton ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka kautta voit tehdä kuljetustilauksia, seurata saapuvia ja lähteviä kuljetuksia, tarkistaa aikatauluja, laskea kuljetuksen hinnan ja hallinnoida yrityksesi asiakastietoja. Rekisteröidy Kaukoputken käyttäjäksi, ja pääset käyttämään Kaukoputkea entistä monipuolisemmin!

Kaukoputki on helppo ja nopea tapa tehdä kuljetustilauksia silloin, kun yrityksesi lähetysten määrä on laskettavissa päivätasolla kahden käden sormilla. Kaukoputken kautta tilaamalla varmistut samalla, että kuljetustilaus tulee perille oikeassa muodossa.

Ennen kuljetustilauksen tekemistä sinun tulee rekisteröityä Kaukoputken käyttäjäksi. Asiakaspalvelumme tarkistaa kaikki rekisteröitymisessä antamasi tiedot, joten tunnukset aktivoituvat vuorokauden sisällä tai seuraavana arkipäivänä rekisteröinnistä.

Rekisteröityminen kannattaa

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat käyttöösi Kaukoputken monipuoliset ominaisuudet:

  • kuljetustilaus
  • usean lähetyksen seuranta yhdessä näkymässä
  • osoitekirja
  • aikatauluhaku
  • asiakkuudenhallinnointi
  • mahdollisuus hinnoittelulaskuriin.

Yritysasiakas vai vastaanottaja-asiakas?

Rekisteröitymisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan kahdesta eri vaihtoehdosta: rekisteröityminen yritysasiakkaana tai vastaanottaja-asiakkaana. Valitse yritysasiakas, jos yrityksesi on tarkoitus sekä lähettää että vastaanottaa lähetyksiä. Jos sen sijaan olet lähetyksen vastaanottaja ja tarvitset vain vastaanottajaseurantaa, valitse vastaanottaja-asiakas.

 

Rekisteröidy Kaukoputkeen