Kaukokiito BIO kuljettaa lähetyksesi uusiutuvalla dieselillä. Uusiokäytettävistä raaka-aineista valmistettu polttoaine vähentää kuljetusten hiilijalanjälkeä jopa 90 %. Se on konkreettinen, nopea ja kustannustehokas vastuullisuusteko, jolla on suuri vaikutus ympäristölle.

 

Kaukokiito BIO -palvelun myötä yrityk­sesi voi osallistua ilmastotalkoisiin ja nivoa vastuullisuuden konkreettisesti osaksi liiketoimintaa. Palvelu soveltuu kaikkiin kuljetustarpeisiin: pakettien, kap­paletavaroiden sekä osa- ja kokokuormien kuljetukseen. 

 

Kaukokiito BIO -palvelussa käytetään uusiutuvaa dieseliä, joka valmistetaan 100 % uusiokäytettävistä raaka-aineista, kuten jätteistä. Uusiutuva diesel palaa puhtaasti ja kestää hyvin kylmää. Se siis sopii pohjoisen vaativassa ilmastossa tehtäviin kuljetuksiin! Uusiutuvan dieselin etuna on lisäksi laaja, valtakunnallinen jakeluverkosto, joten voimme käyttää sitä kaikissa kotimaan kuljetuksissa.

 

Miten palvelu toimii?

 

Tavaraliikenteessä on vaikea varmistaa, että tietty lähetys kulkee autossa, johon on tankattu uusiutuvaa dieseliä. Valitsemalla Kaukokiito BIO -palvelun, tankkaamme lähetysten päästövähennystavoitetta vastaavan määrän uusiutuvaa dieseliä kuljetusverkostossamme.

 

Kaukokiito BIO -palvelun hinta perustuu lähetystesi volyymiin ja volyymijakaumaan, joista lasketaan kuljetuksiisi kohdistuva arvio polttoainekulutuksesta. Lisäksi siihen vaikuttaa uusiutuvan dieselin ja tavallisen dieselin kustannusero. 

 

Palvelun käyttäjille tarjoamme selkeää ja todelliseen asiakasdataan perustuvaa pääs­töraportointia, jonka avulla on helppo seurata päästövähennystavoitteiden onnistumista.

 

Saat tarjouksen omalta Kaukokiito-yhteyshenkilöltäsi tai tarjous@kaukokiito.fi

 

 

  • MIKSI KAUKOKIITO BIO?
  • Käyttämällä palvelua vähennät kuljetustesi hiilijalanjälkeä 90 %. Positiivinen vaikutus ympäristölle on merkittävä! Näet palvelun vaikutukset saamastasi päästöraportista.
  • Uusiutuvalla dieselillä on laaja jakeluverkosto Suomessa.
  • Kaukokiito BIO -palvelu on helppo, nopea ja kustannustehokas ottaa käyttöön, eikä se vaadi sinulta muutoksia arjen toimintaan.
  • Palvelun käyttö on mahdollista nivoa osaksi vastuullisuusviestintää.

 

 

Lataa Kaukokiito BIO -esite.

ASIOI