Kaukokiito haluaa välittää kiitoksesi ihmiselle, ryhmälle tai yritykselle, joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen työllään. Kerro siis ketä sinä kiittäisit Kaukokiito Paketilla. Jätä ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella ja perustele, miksi valitsemasi taho kiitoksen ansaitsee.

Leijonavalmentaja Jukka Jalonen tahtoi kampanjassa kiittää Sanna Hultia, A-maajoukkueen ja liiton koulutussihteeriä, joka on ollut liitossa töissä noin 30 vuotta. ”Sanna on erittäin ahkera ja ammattitaitoinen sekä aina valmis auttamaan riippumatta siitä onko työ- vai vapaapäivä”.

 

KATSO JUKKA JALOSEN HAASTEVIDEO:

 

Kiitos-paketti

Kaukokiito lahjoittaa valitulle taholle 3000 euron paketin, jossa on saajalle merkityksellistä sisältöä. Sisältö määritetään yhdessä vastaanottajan kanssa.

Kampanja huipentuu Osta suomalaista työtä -päivään 4.12.2019, jonka jälkeen Jukka Jalonen ja kiittäjä yllättävät valitun kohteen paketilla.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton kanssa.

 

Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille.

Kaukokiito Paketti -tuote
PakettiYritykseltä yritykselle toimitettava lähetyserä, joka on kooltaan enintään 0.3 m3 ja painaa alle 100 kg. Lähetyserässä voi olla yksi tai jopa kymmenen pakettia. Lähetys toimitetaan perille kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi.
LUE LISÄÄ >> 

Säännöt >>

   

Kuuntele Kiidon Kaken tarinoita tien päältä ja vähän tien poskestakin

Kiidon Kaken tarinat eivät ole mielikuvituksen tuotetta, vaan tositarinoita menneiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä. Nykyisiltä ja entisiltä työntekijöiltämme kerätyt muistelukset ovat koskettavia, hauskoja ja ajatuksia herättäviä – vielä tänäänkin.

Tunnelmallisia kuunteluhetkiä!

 

"Lapin honka"
"Pässit"
"Kipinä"
"Setä"
"Huomaavaisuus ennen kaikkea"
"Isä, poika ja miniä"
"Asenne kohdillaan"
Tulossa
"Käytännön pila"
Tulossa