Takaisin

Heikki Tyvi 1952 - 2022

Tammikuun lopulla saimme suruviestin; pitkäaikainen Kaukokiitovaikuttaja Heikki Tyvi oli menehtynyt sairauden murtamana. Heikki oli syntynyt Valkeakoskella 7. marraskuuta vuonna 1952. Hän teki elämäntyönsä isänsä aloittamassa kuljetusyrityksessä, jolla oli merkittävä rooli Kaukokiidossa. Hän toimi myös pitkään Kaukokiidon hallituksessa, viimeksi hallituksen puheenjohtajana vuoteen 2016 saakka.

Heikki tunnettiin laajalti ihmisenä, joka halusi ottaa vastuuta ja haastaa itseään sekä kaukokiitolaisia jatkuvasti parempiin suorituksiin. Tietotekniikka oli aina Heikin sydäntä lähellä ja hän oli omalla panoksellaan myötävaikuttamassa järjestelmiin, jotka tänäkin päivänä palvelevat ketjuamme. Heikille tärkeä asia oli myös Kaukokiidon henkilöstö sekä omistajien yhtenäisyys, ja hän on ollut merkittävästi myötävaikuttamassa siihen yksituumaisuuteen, joka omistajakunnassa tällä hetkellä vallitsee.

Henkilönä Heikki oli helposti lähestyttävä, rehellinen ja aina sanansa mittainen mies. Tästä osoituksena olivat lukuisat luottamustehtävät, joissa hän oli pitkään mukana. Heikki oli aktiivinen myös politiikassa, ja hän toimikin Valkeakosken kaupunginvaltuustossa lähes 40 vuoden ajan. Hän toimi myös Tays Sydänsairaalan hallituksen puheenjohtajana 15 vuotta.

Päiviemme määrää emme kukaan tiedä, mutta aivan liian nuorena Heikki joutui maallisen matkansa päättämään. Läheisten lisäksi häntä jäi kaipaamaan suuri joukko ystäviä.

Heikkiä lämmöllä muistaen,

Pekka Auramaa