Takaisin

Kaukokiito mukana Power Truck Show’ssa

Power Truck Show järjestetään 9–10.8. Härmässä PowerParkin huvipuistoalueella. Kyseessä on yksi suurimmista kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumista Suomessa ja Pohjoismaissa. Kaukokiito on tänä vuonna tapahtumassa omalla osastolla.

Jo 20. kertaa järjestettävässä koko perheen tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Kuljetusmessuilla on monipuolisesti esillä mm. kuorma-automaahantuojia, kalusto- ja laitevalmistajia, varuste- ja tarvikemyyjiä, järjestöjä ja yhdistyksiä sekä kuljetusalan koulutusta tarjoavia toimijoita. Lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään kansainvälinen autonäyttely, jossa on esillä myös Kaukokiidon kalustoa. Viime vuoden Power Truck Show keräsi 34 000 kävijää, ja myös tälle vuodelle odotetaan vastaavaa. 

Kaukokiito on tänä vuonna tapahtumassa omalla osastolla kertomassa uramahdollisuuksista Suomen vahvimmassa ketjussa. Osastollamme U117 yleisö pääsee muun muassa osallistumaan kilpailuun ja testaamaan suuren suosion saavuttanutta kauko-ohjattavaa lelurekkaamme, tutustumaan kalustoomme ja hengähtämään sohvanurkkaukseemme.

Lue lisää tapahtumasta täällä.