Takaisin

Asiakastiedote: Rahtikirja digitalisoituu

Kaukokiito-verkoston tavoitteena on toimia sähköisen rahtikirjan avulla vuoden 2019 loppuun mennessä. Tämä on todella suuri hanke, ja eri puolilla yhtiötä toteutetaan parhaillaan asioita, jotka mahdollistavat sen etenemisen. Toiminta pohjautuu vahvasti voimassa olevaan visioomme ja strategiaamme – johtavaan tavaran ja tiedon kuljettamiseen.

 

Digitaalinen rahtikirja

Siirrämme jakelutuotantoamme vuoden 2019 aikana asteittain paperirahtikirjattomaan toimintaan. Vaikka paperirahtikirja poistuu kuljetusprosessista, olemme tuoneet tilalle digitaalisen rahtikirjan. Kuljetusala ottaa lähivuosina isoja askelia kohti digitalisoitumista, ja yksi osa tätä on luopuminen paperin käsittelystä eri prosessin vaiheissa. Digitaalisen rahtikirjan voi kuitenkin tarvittaessa tulostaa itse. Koska digitaaliseen rahtikirjaan ei ole mahdollista kiinnittää lähetettä tai muita dokumentteja, olemme rakentamassa sähköistä kanavaa, joka mahdollistaa näiden välittämisen lähettäjän ja vastaanottajan välillä. Vaihtoehtoisesti dokumentit voi kiinnittää itse lähetykseen.

 

Olemme vastanneet rahtikirjatonta toimitusta ja digitaalista rahtikirjaa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin täällä 

 

Sähköisen tiedon tärkeys

Kuljetustuotantomme suunnittelua on ohjattu sähköisesti vuodesta 2013 alkaen, jolloin otimme käyttöömme uuden toiminnanohjausjärjestelmän. Järjestelmää on kehitetty tiiviisti tuottamaan meille tietoa, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua. Haluamme tarjota teille jatkossakin laadukkaita palveluita ja pyydämme, että huomioitte tuotantomme siirtymisen täysin sähköiseen suunnitteluun. Jatkossa kaikki kuljetustilausta koskevat tiedot tulee olla sähköisessä muodossa. Näin pystymme takaamaan palvelulupausten toteutumisen ja tuottamaan reaaliaikaisen tiedon tilauksesta toimitukseen läpinäkyvästi sekä tukemaan tietoon perustuvia liiketoimintaratkaisuja ja lisäarvopalveluita.

 

Mikäli teillä herää kysymyksiä tai ajatuksia, myynnin yhteyshenkilönne on valmiina auttamaan!

Lue lisää

20.12.2018 | Tiedotteet

Kaukokiidon Rekrypäivät 15.–16.2.2019 Hollolassa

Lue lisää

23.04.2018 | Tiedotteet

Kaukokiito mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Lue lisää

11.01.2018 | Referenssit

Abloy Oy kehittää lähettämötoimintoja lean-filosofian avulla

Lue lisää

20.12.2017 | Päivin öin

Kajaanin terminaalilaajennus valmistui

Lue lisää