Takaisin

Seuraamme koronavirustilanteen etenemistä

Koronavirustartuntojen (Covid-19) määrä Suomessa on lähtenyt alkuvuoden aikana selvään kasvuun. Pyrimme Kaukokiidossa turvaamaan asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja toimivan logistiikan, siksi käytössämme on useita toistaiseksi voimassa olevia varautumistoimenpiteitä.

 

Kuljettajamme eivät vastaanota lähettäjältä muita rahtikirjoja kuin vaarallisten aineiden kuljetuksiin (VAK) liittyvät rahtikirjat ja noutoterminaalissa sähköistettävät rahtikirjat. Suositamme myös, että kuljettajamme pidättäytyvät mahdollisuuksien mukaan asiakkaan rahtikirjojen kuittauksesta.

 

Kuljettajiamme on ohjeistettu tilapäisestä kuittausmenettelystä, jossa Kaukokiidon mobiililaitteisiin ei oteta vastaanottajan kuittausta. Sen sijaan kuljettaja on ohjeistettu kuittaamaan asiakkaan puolesta, kun asiakas on ensin tarkastanut lähetyksen. Kuittaukseen lisätään vastaanottajan nimi. Näin toimimalla pyrimme välttämään tarpeetonta kontaktia mobiililaitteisiimme ja suojaamaan asiakkaitamme.

 

Vältämme kokoontumisia ja suosittelemme tapaamisten pitämistä etäyhteydellä. Terminaaliin saapuvien ulkomaankuljettajien ja tavaran tuonti- ja noutoasiakkaiden kanssa asiointi tapahtuu toistaiseksi terminaalirakennuksen ulkopuolella. Käytämme suojamaskeja kaikissa asiakaskohtaamisissamme.

 

Olemme suosittaneet henkilöstömme jäseniä, joiden tehtävänkuva sen mahdollistaa, tekemään töitä etänä ja välttämään kaikkea työhön liittyvää matkustamista. Henkilöstöämme on tiedotettu koronaviruksen tunnistamiskeinoista, opastettu tehostetun käsihygienian merkityksestä THL:n ohjeistuksen mukaisesti ja annettu toimintaohjeet mahdollisten hengitystieoireiden ilmaantuessa. Terminaaleissa työskentelevillä työntekijöillämme on käytössä suojamaskit.

 

Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen etenemistä ja reagoimme herkästi muutoksiin. Viimeinen vuosi on opettanut meille, että pystymme nopealla aikataululla toteuttamaan ja sopeutumaan muutoksiin tinkimättä palvelun laadusta. Tiedotamme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista toiminnassamme verkkosivuillamme tai sähköpostitse uutiskirjeenä.

 

Lisätietoja: info@kaukokiito.fi

 

Tiedote on julkaistu alun perin 13.3.2020, ja sitä on päivitetty 2.4., 26.5., 30.6., 7.8., ja 6.10.2020 sekä 4.3.2021.

Lue lisää

09.02.2021 | Tiedotteet

Kaukoputken pääkäyttäjäprofiilia vahvistetaan

Lue lisää

18.01.2021 | Päivin öin

Toiminta uudessa Mikkelin terminaalissa on alkanut

Lue lisää

14.01.2021 | Päivin öin

Porin terminaalin aurinkovoimala on valmistunut

Lue lisää