Takaisin

Seuraamme koronavirustilanteen etenemistä

Koronavirustartuntojen (Covid-19) määrä Suomessa on lähtenyt kesän jälkeen jälleen kasvuun. Pyrimme Kaukokiidossa turvaamaan asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja toimivan logistiikan, siksi käytössämme on useita toistaiseksi voimassa olevia varautumistoimenpiteitä.

 

Kuljettajamme eivät vastaanota lähettäjältä muita rahtikirjoja kuin vaarallisten aineiden kuljetuksiin (VAK) liittyvät rahtikirjat ja noutoterminaalissa sähköistettävät rahtikirjat. Suositamme myös, että kuljettajamme pidättäytyvät mahdollisuuksien mukaan asiakkaan rahtikirjojen kuittauksesta.

 

Kuljettajiamme on ohjeistettu tilapäisestä kuittausmenettelystä, jossa Kaukokiidon mobiililaitteisiin ei oteta vastaanottajan kuittausta. Sen sijaan kuljettaja on ohjeistettu kuittaamaan asiakkaan puolesta, kun asiakas on ensin tarkastanut lähetyksen. Kuittaukseen lisätään vastaanottajan nimi. Näin toimimalla pyrimme välttämään tarpeetonta kontaktia mobiililaitteisiimme ja suojaamaan asiakkaitamme.

 

Olemme palanneet 1.7.2020 alkaen sisään- ja uloskantojen osalta normaaliin toimintamalliin: kuljettajamme suorittavat erikseen tilatun lisäpalvelun sopimusehtojen mukaisesti.

 

Vältämme kokoontumisia ja suosittelemme tapaamisten pitämistä etäyhteydellä. Terminaaliin saapuvien ulkomaankuljettajien ja tavaran tuonti- ja noutoasiakkaiden kanssa asiointi tapahtuu toistaiseksi terminaalirakennuksen ulkopuolella.

 

Olemme suosittaneet kaikkia henkilöstömme jäseniä, joiden tehtävänkuva sen mahdollistaa, tekemään töitä etänä ja välttämään kaikkea työhön liittyvää matkustamista. Henkilöstöämme on tiedotettu koronaviruksen tunnistamiskeinoista, opastettu tehostetun käsihygienian merkityksestä THL:n ohjeistuksen mukaisesti ja annettu toimintaohjeet mahdollisten hengitystieoireiden ilmaantuessa.

 

Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen etenemistä ja reagoimme herkästi muutoksiin. Kulunut vuosi on opettanut meille, että pystymme nopealla aikataululla toteuttamaan ja sopeutumaan muutoksiin tinkimättä palvelun laadusta. Tiedotamme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista toiminnassamme verkkosivuillamme tai sähköpostitse uutiskirjeenä.

 

Lisätietoja: info@kaukokiito.fi

 

Tiedote on julkaistu alun perin 13.3., ja sitä on päivitetty 2.4., 26.5., 30.6., 7.8., ja 6.10.2020.

Lue lisää

06.08.2020 | Tiedotteet

Polttoaineveron korotuksen vaikutus kuljetushinnoitteluun

Lue lisää

31.07.2020 | Tiedotteet

Kaukoputki ei enää tue Internet Explorer -selainta

Lue lisää

07.06.2020 | Päivin öin

Rovaniemen terminaali saa energiansa auringosta

Lue lisää

06.04.2020 | Päivin öin

Uusi Kaukokiito-terminaali aukeaa Joutsenoon

Lue lisää