Takaisin

Tervetuloa Kaukokiidon uusille verkkosivuille!

Olemme uudistaneet verkkosivumme ja Kaukoputki-tilausportaalin.

 

Uudistuksen myötä verkkosivut ja Kaukoputki ovat yhdistyneet yhdeksi palveluksi samaan osoitteeseen www.kaukokiito.fi. Suomen lisäksi palvelua voi käyttää englanniksi ja ruotsiksi. 

 

Tavoitteemme on ollut rakentaa asiakaslähtöinen verkkopalvelukeskus. Olemme pyrkineet helpottamaan verkkosivuiltamme haettavan sisällön löytymistä esimerkiksi nostamalla sähköisen tilaamisen ja lähetysten seurannan aiempaa selkeämmin esille ja listaamalla sivuille usein kysyttyjä kysymyksiä.

 

Vanha hinnoittelupalvelu ja aikataulukirja ovat poistuneet käytöstä. Uuden aikatauluhakumme löydät täältä. Uuteen hinnoittelutyökaluun pääset rekisteröitymällä uudelleen palveluumme.

 

Uuteen Kaukoputki-tilausportaaliin on siirretty kaikki 1.1.2017 jälkeen kirjautuneet käyttäjätunnukset. Huomioithan, että salasana tulee vaihtaa ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Tämän voi tehdä 'Unohtuiko salasana' -toiminnon kautta. Jos edellinen kirjautumisesi Kaukoputkeen on tapahtunut ennen 1.1.2017 tai sinulla on ollut käytössäsi tunnukset vain hinnoittelupalveluun, ole hyvä, ja rekisteröidy palveluumme uudelleen.

 

IT-osastomme vastaa sivuston teknisestä toteutuksesta, minkä ansiosta meillä on mahdollisuus kehittää sivustoa joustavasti myös tulevaisuudessa.

 

Sähköisten palvelujen käyttöön liittyvissä kysymyksissä voitte kääntyä asiakaspalvelumme puoleen: sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi. Lisäksi sivuilta löytyvät usein kysytyt kysymykset toimivat apuna palvelun käytössä.

Lue lisää

11.01.2018 | Referenssit

Abloy Oy kehittää lähettämötoimintoja lean-filosofian avulla

Lue lisää

20.12.2017 | Päivin öin

Kajaanin terminaalilaajennus valmistui

Lue lisää

20.12.2017 | Päivin öin

Kajaanin terminaalilaajennus valmistui

Lue lisää

05.12.2017 | Tiedotteet

Suomi – 100 menestyksen vuotta -juhlateos julkaistu

Lue lisää