Takaisin

Muutoksia terminaaliverkostossamme

Olemme tehneet mittavia investointeja kuluvan vuosituhannen aikana terminaaliverkostoomme – uusimpana niistä 5000 m²:n terminaali Mikkelissä. Se valmistuu vuodenvaihteessa.

 

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy on toiminut Mikkelissä vuodesta 2014, mutta tähän saakka vuokratiloissa. Toiminta uudessa, omassa terminaalissa alkaa tammikuussa.

 

– Yli kuuden miljoonan euron investoinnilla varmistamme tulevaisuuden palvelukykymme alueella ja tuemme sen elinvoimaisuutta ja kasvua. Tavaran käsittely tehostuu ja laatu paranee entisestään, kun esimerkiksi kenttätavara voidaan jatkossa käsitellä kokonaan katetun tilan alla, kertoo Kuljetusliike Kantola & Koramon terminaalipäällikkö Kalle Kurkela.

 

Mikkelin terminaalin valmistumisen myötä tulemme muuttamaan ja suoraviivaistamaan tuotannon prosessejamme niin, että Varkauden terminaalin kautta kulkeneet lähetykset siirtyvät jatkossa Mikkelin terminaalin kautta kulkevaan ohjaukseen. Tämän muutoksen myötä Varkauden terminaalin terminaalitoiminnot lakkaavat vaiheittain tammikuun 2021 aikana.

 

Lisätietoja saatte tarvittaessa myynnin yhteyshenkilöltänne.

Lue lisää

05.03.2021 | Tiedotteet

Lisäpalvelut ja palvelumaksut -hinnastomme 1.4.2021 alkaen

Lue lisää

03.03.2021 | Tiedotteet

Polttoainelisä 1.4.2021 alkaen

Lue lisää

09.02.2021 | Tiedotteet

Kaukoputken pääkäyttäjäprofiilia vahvistetaan

Lue lisää

01.12.2020 | Tiedotteet

Muutoksia terminaaliverkostossamme

Lue lisää