Takaisin

Petri Angervuori on aloittanut työnsä Kaukokiidon toimitusjohtajana

Kaukokiidon toimitusjohtajaksi on 1.2.2020 alkaen nimitetty ins. Petri Angervuori.

 

Angervuorella on yli 25 vuoden kokemus logistiikka-alalta. Hän siirtyi toimitusjohtajaksi DHL Supply Chain (Sweden) aluejohtajan tehtävästä ja on aiemmin toiminut mm. DHL Supply Chain (Finland) Oy:n toimitusjohtajana.

 

– Kaukokiito tunnetaan logistiikka-alalla osaavasta henkilöstöstään. Se on voimavara, jonka ansiosta innovoimme uutta ja kehitämme palvelujamme asiakkaitamme kuunnellen. Minulle tärkeitä arvoja ovatkin työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyvät asiat. Työntekijöiden oikeus on päästä työpäivän jälkeen kotiin vähintään yhtä hyväkuntoisina, kuin he olivat töihin tullessaan, Angervuori kertoo ja jatkaa:

 

– Kilpailu alallamme on kovaa, mutta satsaamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin luomme kilpailuedun muihin alan toimijoihin nähden. Muita minulle tärkeitä arvoja johtamisessani ovat avoimuus, asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen ja tietysti yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttaminen.

 

Angervuori on kiertänyt ensimmäisten kahden viikon aikana Kaukokiito-terminaaleja ja tutustunut henkilökuntaan:

 

– Koko organisaation osaamisen hyödyntäminen, henkilöstön sitoutuminen ja tiimityön lujittaminen ovat hyvin ajankohtaisia asioita nykypäivän yrityksissä. Olen tavannut kahden ensimmäisen työviikkoni aikana lukuisia Kaukokiitoon sitoutuneita oman alansa ammattilaisia ja täytyy ilokseni todeta, että yrityksestämme huokuu erittäin hyvä yhdessä tekemisen henki, jonka päämääränä on asiakkaille annetun palvelulupauksen mahdollisimman hyvä täyttäminen.

 

– Olen todella iloinen päästessäni mukaan tähän perinteikkääseen  suomalaiseen yritykseen  jatketaan samaan malliin!

Lue lisää

22.01.2020 | Tiedotteet

Digitaalinen toimitusketju laajenee runkokuljetuksiin – kuljetamme lähetykset 3.2.2020 alkaen ilman paperista rahtikirjaa

Lue lisää

28.10.2019 | Tiedotteet

Digitaalisen rahtikirjan vastaanottajan sähköpostiosoitteen voi tulostaa QR- tai viivakoodiksi

Lue lisää

15.10.2019 | Tiedotteet

Kuljetustilaus.fi toiminta päättyy maaliskuun 2020 lopussa

Lue lisää

14.08.2019 | Referenssit

Sandvikin kokoonpanolinja Kaukokiidon logistiikkakeskuksessa

Lue lisää