Takaisin

Digitaalisen rahtikirjan vastaanottajan sähköpostiosoitteen voi tulostaa QR- tai viivakoodiksi

Useiden samaan aikaan saapuvien lähetysten digitaaliset rahtikirjat on helpointa vastaanottaa, kun tulostaa QR- tai viivakoodiksi sähköpostiosoitteen, johon haluaa meidän lähettävän digitaaliset rahtikirjat. Tämä tuloste kannattaa pitää esillä tavaran vastaanottopaikalla.

 

Kun sähköpostiosoite on tulostettu joko QR- tai viivakoodiksi, kuljettaja voi mobiililaitteella helposti ja nopeasti lukea vastaanottajan sähköpostiosoitteen koodista. Näin lähetysten vastaanottaminen nopeutuu ja mahdolliset virheet sähköpostiosoitteissa saadaan minimoitua.

 

QR- ja viivakoodin voi helposti tehdä verkossa. Hakusalla "barcode generator" löytyy useita sivustoja, joilla on mahdollista luoda viivakoodi ilmaiseksi. Muodoksi voi valita QR-koodin (QR Code) tai viivakoodin (Code 128). QR-koodin sisältömuodoksi tulee aina valita Text, ei Email, jotta sähköpostiosoite tallentuu järjestelmään oikein. Huomaathan, että sähköpostiosoitteessa ei saa käyttää ääkkösiä tai välilyöntejä.

 

Valmis koodi kannattaa tulostaa, jonka jälkeen tulosteen voi kiinnittää esimerkiksi tavaran vastaanottopaikan seinälle tai muuhun sopivaan paikkaan, josta se on helposti käytettävissä. Mobiililaitteemme tunnistaa sekä QR- että viivakoodin.

Lue lisää

14.10.2019 | Tiedotteet

Asiakastiedote: Paperirahtikirjaton hanke etenee

Lue lisää

11.10.2019 | Referenssit

Bygghemma Suomen rahtikuljetukset kulkevat Kaukokiidolla

Lue lisää

11.10.2019 | Tiedotteet

Petri Angervuori Kaukokiidon toimitusjohtajaksi

Lue lisää

14.08.2019 | Referenssit

Sandvikin kokoonpanolinja Kaukokiidon logistiikkakeskuksessa

Lue lisää