Takaisin

Uusi Kaukokiito-terminaali aukeaa Joutsenoon

Kuljetusliike Y. Auramaa Oy:n uusi Joutsenon terminaali valtatie 6:n varrella on viiden miljoonan euron investointi, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman lähetysten käsittelyn. Toiminta terminaalissa alkaa 6.4.2020.

 

Joutsenon Lampikankaalle kohonneessa terminaalissa on lämmintä terminaalitilaa 3000 m², josta 1000 m² on erotettu varastointitilaksi. Lisäksi pihassa seisoo 1600 m²:n PVC-halli. Lastauslaitureita on kaikkiaan 17, ja tontti on lähes seitsemän hehtaarin kokoinen. Terminaalia valaisevat energiatehokkaat LED-valot, joiden alla käsitellään maanteitse kulkevan rahdin lisäksi myös lentorahtia.

 

Kuljetusliike siirtää toimintansa Joutsenoon Lappeenrannan Lapvedeltä, jossa se on ollut vuokralla 17 vuotta. Tila oli käymässä pieneksi, joten isommalle terminaalille oli selkeä tarve. Uusi, kaksi kertaa suurempi terminaali mahdollistaa lähetyksille aiempaa väljemmät käsittelytilat, mikä parantaa tavaravirtojen läpimenoaikaa ja sesonkiaikojen toimitusvarmuutta entisestään.

 

– Uusi terminaali on meidän oma, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan ja Imatran välissä. Sijainti tehostaa lähikuntien nouto- ja jakelutoimituksia. Lisäksi terminaali- ja pihatilaa on kasvatettu merkittävästi, jotta voimme tukea alueen tulevaisuuden kasvua, toteaa Kuljetusliike Y. Auramaan myynti- ja markkinointijohtaja Kalle Auramaa.

 

Lue lisää

Lue lisää

04.03.2021 | Tiedotteet

Seuraamme koronavirustilanteen etenemistä

Lue lisää

31.03.2020 | Tiedotteet

Kehitämme Kaukoputken lähetysten seurantanäkymää

Lue lisää

27.03.2020 | Tiedotteet

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vaikutukset kuljetuksiin

Lue lisää

23.03.2023 | Tiedotteet

Kevään arkipyhien vaikutus kuljetuksiin

Lue lisää