Du kan välja det alternativ som bäst lämpar sig för ditt företag bland våra transporttjänster. Försändelsens storlek saknar betydelse. Oavsett om din produkt är något smått, långt, besvärligt eller kräver specialhantering tar vi hand om transportbehovet från början till slut – från dig till mottagaren.

 

Låt oss hämta paketet, styckegodset eller frakten och vi för din försändelse till önskad plats. Försändelserna levereras följande vardag till nästan alla platser i Finland. Berätta för oss vad du vill transportera och vi visar dig de bästa logistiktjänsterna och ger dig en offert.

 

Ditt företag har alltid en utsedd kontaktperson i Kaukokiito och servicecentrets support. Du kan kontakta dem i alla frågor som gäller din transport. Våra 28 terminaler runt om i Finland verkar lokalt och känner till företagsverksamheten i området och dess särdrag. Tillsammans bildar de ett Kaukokiito-nätverk som täcker hela landet. Det här kan du lita på: en punktlig, inhemsk aktör, alltid nära dig.

 

En transportbeställning lyckas bäst via de beställningskanal som lämpar sig bäst för ditt företag. Genom att registrera dig på vår egen avgiftsfria och användarvänliga Kaukokiito-beställningsportal kan du beräkna priset på din försändelse innan du gör en transportbeställning. Du kan följa din leverans i realtid på webben, från avhämtning till överlåtelse.

 

Vi på Kaukokiito diskuterar gärna med dig om hur vi skulle kunna effektivisera din logistik- och leveranskedja. Läs om Kaukokiito Paket, Kaukokiito Styckegods och Kaukokiito Del- och hellaster och begär offert på transporttjänster.

TJÄNSTER